Το «παρών» έδωσε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, στον φιλανθρωπικό αγώνα που διεξήχθη μεταξύ των παλαιμάχων του Ολυμπιακού και των παλαιμάχων Καλαθοσφαίρισης Αγίας Παρασκευής (ΚΑΠ) για τη στήριξη και την ανακούφιση των οικογενειών που έχουν ανάγκη.

Με τον αγώνα καλαθοσφαίρισης στο κλειστό Κοντοπεύκου κορυφώθηκαν οι τριήμερες εκδηλώσεις που διοργάνωσαν από κοινού η Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής και το Ίδρυμα Φασούλα, υπό την αιγίδα του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, συνομίλησε και αντάλλαξε απόψεις με τον πρόεδρο της ΚΑΠ, Γιώργο Οικονόμου, και τον ιδρυτή και πρόεδρο του Ιδρύματος Φασούλα, Παναγιώτη Φασούλα, εκφράζοντας τη βούληση να «στηρίζει κάθε πρωτοβουλία και δράση που συμβάλλει στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και έχει στο επίκεντρο τον συνάνθρωπο, που χρειάζεται τη βοήθειά μας στην παρούσα δύσκολη εποχή».
Η ανταπόκριση των πολιτών  στο κάλεσμα των διοργανωτών ήταν συγκινητική. Με το συμβολικό εισιτήριο για τον αγώνα προσέφεραν τη συμπαράστασή τους σε οικογένεια που δοκιμάζεται από την κρίση.