KAFEA TERRA AEBE - We love our coffee and hope you enjoy our blend as much as we do - Νάξου 12-14, Παιανία, Τ.Κ. 19002 – Ελλάδα - Τηλ: 213 090 5500 Καλαθοσφαίρηση Αγίας Παρασκευής - Ακαδημίες Τμημάτων Μπάσκετ KAFEA TERRA AEBE - We love our coffee and hope you enjoy our blend as much as we do - Νάξου 12-14, Παιανία, Τ.Κ. 19002 – Ελλάδα - Τηλ: 213 090 5500 Καλαθοσφαίρηση Αγίας Παρασκευής - Ακαδημίες Τμημάτων Μπάσκετ

......... ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ .........

Παραιτείται ο Μπόγδανος, η απάντησή του στους παίκτες .... Ο πρόεδρος του Κεραυνού Χάρης Μπόγδανος, απάντησε στην επιστολή


Ο πρόεδρος του Κεραυνού Χάρης Μπόγδανος, απάντησε στην επιστολή παικτών και τεχνικού επιτελείου, χαρακτηρίζοντάς την υπερβολική να απέχουν από τις υποχρεώσεις τής ομάδας τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ενώ κάνει λόγο για παραίτηση από τα καθήκοντά του μετά από 19 χρόνια.
Υπερβολική χαρακτήρισε ο Χάρης Μπόγδανος την κίνηση των παικτών και του προπονητή Κώστα Οικονομάκη, να απέχουν από τις υποχρεώσεις τής ομάδας του Κεραυνού Αιγίου τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ενώ εξέφρασε το παράπονο, ότι σε κανένα σημείο της ανακοίνωσης δεν αναφέρουν τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες. Παράλληλα, κάνει λόγο για παραίτηση από τα καθήκοντά του και είναι ανοιχτός σε προτάσεις για να αποχωρήσει, μετά από 19 χρόνια, από την προεδρία του Κεραυνού.
Ήδη δέχθηκε να μπουν “μπροστά” τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου με τη συμμετοχή κάποιων ακόμη από Αίγιο, αλλά και Αθήνα, προκειμένου να αναλάβουν την πρωτοβουλία για να βγει η χρονιά, προετοιμάζοντας το έδαφος για αλλαγή στη διοίκηση του συλλόγου. Αναλυτικά η δήλωσή του:
” Με δεδομένο ότι οι παίκτες έχουν πληρωθεί τους 2 από τους 4 μήνες που “τρέχουν” από τον Σεπτέμβρη μέχρι σήμερα (με εξαίρεση τους Γκιζόγιαννη, Φωτίου που έχουν πληρωθεί 1,5) θεωρώ υπερβολική την κίνηση τους και την ανακοίνωση που εξέδωσαν. Σε εποχές που ομάδες μεγαθήρια σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα και κάποιες φτάνουν ακόμη και μέχρι τη διάλυση, εγώ κατάφερα να είμαι συνεπής έστω κατά το ήμισυ.
Και αν δεν προέκυπταν τα προβλήματα με την υγεία μου θα είχαν πληρωθεί άπαντες, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, όχι μόνο όσο είμαι στον Κεραυνό, αλλά και τις χρονιές που ήμουν πρόεδρος στον Παναιγιάλειο. 26 ολόκληρα χρόνια προσπαθώ να είμαι πάντα συνεπής και αυτό είναι κάτι που μου αναγνωρίζει η συντριπτική πλειοψηφία όλων όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί μου. Όμως, ενάμιση μήνα τώρα δεν μπορώ να ασχοληθώ όπως παλιά με τα οικονομικά της ομάδας και δεν είχα και τη βοήθεια από κάποιους στο βαθμό που θα ήθελα. Ένα απλό παράδειγμα θα αναφέρω. Η ομάδα από το καλοκαίρι μέχρι τώρα είχε έξοδα 30.000 και έσοδα μόλις 4.500 ευρώ.
Από τα διαρκείας και χορηγίες (κυρίως ταμπέλες στο κλειστό) οφείλονται ακόμη 23.000 ευρώ από τις 25.000 συνολικά που ήταν το αρχικό ποσό, κάτι που σημαίνει ότι εισέπραξα τον τελευταίο ενάμιση μήνα μόλις 2.000. Τα μισά αν είχαν εισπραχθεί θα ήταν όλοι πληρωμένοι. Όμως λόγω της βεβαρημένης υγείας μου, δεν μπορώ να είμαι το ίδιο δραστήριος, όπως με ήξεραν όλοι τόσα χρόνια. Κι αυτό είναι το μεγάλο μου παράπονο από τους παίκτες. Δεν έγινε η παραμικρή αναφορά σε κάποιο σημείο της ανακοίνωσης στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζω. Έστω για συμπαράσταση, αναγνωρίζοντας με αυτόν τον τρόπο, ότι ο κλονισμός που έχει υποστεί η υγεία μου, είναι όχι μόνο ο βασικός, αλλά ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ λόγος που δεν μπόρεσα μέχρι τώρα να ανταποκριθώ πλήρως στις υποχρεώσεις που ανέλαβα.
Να αναφέρω επίσης ότι κακώς αναφέρεται και το όνομα του Αθανασόπουλου σε εκείνους που αποχώρησαν, αφού ο παίκτης ήταν από την αρχή τραυματίας και μάλιστα πριν λίγες ημέρες υποβλήθηκε σε εγχείρηση. Ουσιαστικά δηλαδή δεν αποχώρησε από την ομάδα. Δέχομαι λοιπόν – και μετά από συζητήσεις που έγιναν – όσοι αγαπάνε τον Κεραυνό, μέλη της σημερινής διοίκησης και μη, να μπουν μπροστά και να βγάλουν την ομάδα μας από το αδιέξοδο προτοιμάζοντας το έδαφος για την αποχώρησή μου. Γνωρίζω ότι υπάρχει ενδιαφέρον όχι μόνο από το Αίγιο, αλλά και από Αιγιώτες που ζουν στην Αθήνα και μπορούν να βοηθήσουν διαθέτοντας άμεσα κάποια χρήματα.
Και εγώ δέχομαι να βοηθώ, πίσω από το προσκήνιο, σε ότι μου ζητηθεί και όσο το επιτρέπει η η υγεία μου. Ο Κεραυνός δεν πρόκειται να πεθάνει. Θα βρεθεί ο τρόπος και θα συνεχίσει την πορεία του”.